Sugestiile sunt foarte importante pentru orice antreprenor, ele avand un rol constructiv.

In acelasi timp, din pacate, exista o practica mai putin morala pe care o parte din competitie o practica. Furnizarea de recenzii negative, scrise de persoane care nu au colaborat niciodata cu noi. Aceste recenzii nu pot fi controlate de catre noi, motiv pentru care am adaugat o pagina speciala unde puteti sa cititi recenziile adevarate, primite de la clientii nostri (verificati).

6 comments

 • Alexandru marin

  Alexandru marin

  Am solicitat curatenie in apartamentul din Sector 3 si am fost foarte multumit de serviciile pe care mi le-au oferit. Rapizi si pret accesibil, recomand

  Reply
 • Mihai Marius

  Mihai Marius

  Bună ziua, în urma efectuării lucrărilor de curățenie cu firma dvs, țin să vă mulțumesc și vă transmit să o țineți tot asa. Ar fi prea frumos ca toată lumea să lucreze așa cum o faceți dvs. Într-o singura fraza : Sunteți cu adevărat profesioniști!
  Va mulțumesc!!!

  Reply
 • Camelia

  Camelia

  Va mulțumim frumos pentru cuvintele frumoase și vă asigurăm că nu vom neglija niciodată clienții noștri și vom crește de la zi la zi.
  Vă mulțumim!

  Reply
 • Camelia

  Camelia

  Va mulțumim frumos și vă asigurăm că vom fi aceeași și pe viitor.
  Vă mulțumim!

  Reply
 • Andreea

  Andreea

  In calitate de administrator de condominii,administrand mai multe Asociatii de Proprietari din Bucuresti si Ilfov,tin sa va transmit ca sunt foarte multumita de serviciile dumneavoastra la blocurile unde v-am intalnit de-a lungul timpului.Atat eu ca administrator cat si locatarii din blocurile respective. Fiti aceeasi si pe viitor !

  Reply
  • cura2019nou

   cura2019nou

   Va multumim frumos ptr increderea acordata si promitem sa fim la fel de profesionisti si pe viitor!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>